Kvibergs Idrottsakademi

Krönikören

Mark heter jag och i mina krönikor för Kvibergs Idrottsakademi kommer ni kunna läsa om mina tankar inom ämnet Idrott och hälsa. Den 1:e varje månad kommer jag att publicera en färsk krönika där jag tar upp olika teman inom yrket och diskutera detta på ett annat plan. Hoppas ni kan finna detta intressant och diskuera gärna vidare på våra sociala medier under företagssidan Kvibergs Idrottsakademi. Klicka på länken nedan för att läsa min krönika för månaden. Välkomna!

Välkommen till Kvibergs Idrottsakademi

Var ligger akademin och vad är vår målsättning?

I ett nav av idrott finns Kvibergs Idrottsakademi lokaliserad i östra Göteborg. Akademin ligger i Nordens största multisportanläggning vid namn Prioritet/Serneke Arena. Det är en fantastisk anläggning med unika möjligheter för utbildning och idrott. I anläggningen finns bland annat gym, relaxavdelning, hotell, konferens, restaurang, fullstor fotbollshall inomhus, två fullstora idrottshallar, kafé, skidtunnel, butiker, idrottsskolor, IFK Göteborgs Akademi samt närhet till världens största beachvolleybollhall mm. I detta nav av idrott är tanken att Kvibergs Idrottsakademi skall kunna erbjuda prisvärda, flexibla utbildningar både distans och på plats för idrottslärare och fritidspedagoger som har lärarlegitimation i ämnet.

Vad med och utveckla Kvibergs Idrottsakademi med oss!

På denna sida kommer vi att fylla på med utbildningar som har önskats av lärare ute i landet.
Vi arbetar ständigt efter att få in personer som instruktörer som brinner för ämnet idrott och hälsa. Har du någon speciell kunskap, upplägg eller kvalitét som du vill förmedla till andra är Kvibergs Idrottsakademi kanske rätt plats för dig. Skicka då gärna lite tankar och funderingar till oss vem du är så börjar vi där och ev bjuder in dig för att skapa en utbildningsdag med oss.

Välkommen med din ansökan!

Back to top button